TÉLÉCHARGER PASTEUR MOISE MBIYE ELIYA GRATUITEMENT

Na zongui na lisiba. Soki ozo béla ossibi place ozo béla ozo yemba: Na abandonna té ô, mpo yo ozalaki na ngai é. Mobimba na ngaï é eza ngolu na yo. Na za kosenga ngaï loboko na yo, zala na nga.
Nom: pasteur moise mbiye eliya
Format: Fichier D'archive
Système d'exploitation: Windows, Mac, Android, iOS
Licence: Usage Personnel Seulement
Taille: 34.8 MBytes





Soki problème na yo éza bota ozo yemba. Kanga ekuke ya satana. Ngai na longa é, Yawhé é, na longa é. Esika na zuaka makasi. Mpo na lemba psteur. Na abandonna té ô, mpo yo ozala na ngai é. Na za kosenga ngaï loboko na yo, zala na nga.





Pasteur Moise Mbiye - Eliya (ADORATION) - Смотреть видео бесплатно онлайн

Na abandonna té ô, mpo yo ozala na ngai é. Ngaï na kendé ko wapi. Makambo ékokana té ô na bisika yé awuta. Merci Jésus, je peux dire Eben Ezer Pasteur. Abandonné, en réalité je suis près de toi. Na longa é, Yawhé é, na longa é. Losambo na ngai Nkolo yanola é. Même quand tu me sens loin de eliyx. Ba longa ngaï té, ngaï té é é, ngaï té.

Pasteur Moise Mbiye - Eliya (ADORATION)

Esila boyé té, boyé té é é, boyé té. Toi qui est en train de fêter ton anniversaire. Je suis toujours là pour te protéger.

Merci pour ta fidélité, merci. Na suka boyé té, boyé té é é, boyé té. Regarde les adversaires qui sont autour de toi. Ngai na longa é, Yawhé é, na longa é.

Na kuéya na sé té, na té é é, na sé té. Yemba zembo oyo na kodima nioso.

Yemba elongo na ngaï. Mpo na lemba té.

pasteur moise mbiye eliya

Zembo oyo na koma ngo elongo na yo. Makambo ékokana té ô na eloya abiméli. Je suis toujours là pour te faire du bien. Esika na zuaka makasi. Mobimba na ngaï moiee eza ngolu na yo. Mosali na Nzambé, tango ekoki osenga miracle na yo. Eleki nga mayélé, esali nga kobanga. Na abandonna té ô, mpo yo ozalaki na ngai é.

Soki problème na yo éza ya libala yemba. Bato ba dimélaka yo té, ba comprendre Nzambé a bengaki yo. Connexion Adresse du blog. Nzambé oyo, Nzambé oyo, to wuti né mosika x2 Nzambé oyo, Nzambé oyo, to wuti né mosika x3.

pasteur moise mbiye eliya

Profite de cette occasion, dis Eben Mboye. Sala nga na bala, Nzambé Moïse, na bala é. Si je te laisse une minute, tu seras fini. A voir sur ce blog:

Comments

Popular posts from this blog

TÉLÉCHARGER BERA FT KIFF NO BEAT MP3

TÉLÉCHARGER FREESTYLER DMX EN FRANCAIS GRATUIT GRATUIT